top of page

De Sessies

Altijd een gesprek dat bij je past.

keukentafel gesprek burnout

Keukentafelgesprek

Ga samen in gesprek en kom tot nieuwe inzichten.

 

Ga met een kop koffie of thee binnen handbereik in gesprek en kom tot nieuwe inzichten. Richard reikt je graag nieuwe handvatten aan en samen zetten jullie de eerste stappen naar het leven dat jij wilt leiden.

Het keukentafelgesprek vindt over het algemeen plaats aan de keukentafel van Richard. Maar er kan in overleg ook gekozen worden voor een andere locatie, zoals bijvoorbeeld de spreekruimte in Hilversum of een koffiezaak. 

Kosten voor dit gesprek zijn €75,- per sessie van een uur.

Wandelsessie

Wandel door de natuur en ga in gesprek.

Tijdens een ontspannen wandeling door bijvoorbeeld de Oostvaardersplassen in Almere, of op de heide in Hilversum ga je met Richard in gesprek. Vaak gaat praten tijdens een wandeling een stuk gemakkelijker. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend belangrijk om in beweging te komen, zeker als je in een burn-out zit!

De wandelsessies duren 1,5 uur en kosten €95,- per sessie.

wandelsessie burnout
kooksessie burnout

Kooksessie

Bereid samen een lunch.

Bereid samen een lunch (binnen of bij mooi weer in de buitenkeuken) en ga ondertussen in gesprek. Je zal zien dat de activiteit bijdraagt aan het vormen van nieuwe ideeën en inzichten.

De kooksessies duren 1,5 uur en kosten €95,- per sessie.

Lezing

Richard komt graag als spreker langs om medewerkers te informeren over burn-out en te motiveren.

Richard komt graag als spreker langs om medewerkers door middel van het vertellen van zijn eigen levensverhaal te inspireren om hun eigen patronen te veranderen. Welke tools kan je gebruiken en wat te doen om een Burn-out te voorkomen. Hoe ga jij je leven leiden zoals je het graag zou willen.

Elke lezing is maatwerk, het uurtarief voor deze sessies is €95,- exclusief BTW.

lezing-burnout

Boeken & meer informatie

Heb je een sessie gevonden die bij je past en wil je deze graag boeken? Boek via onderstaande link een intakegesprek. Richard heeft een brede beschikbaarheid waardoor er altijd wel een geschikt moment te vinden is.

Maatwerk is vaak mogelijk, dus schroom niet om contact op te nemen mocht jouw ideale sessie er niet tussen staan.

Kantoor Hilversum Het luisterend oor
Werkplek het luisterend oor
Workshop plek het luisterend oor

Locatie Hilversum

Het Keukentafelgesprek kan  ook plaatsvinden in Hilversum. De mooie, lichte gespreksruimte is van alle gemakken voorzien en bevindt zich bij Golfvereniging Spanderbosch.

 

Deze locatie is door zijn centrale ligging makkelijk bereikbaar. Bovendien biedt de ruimte bij de golfvereniging een rustige en ontspannen omgeving, wat bijdraagt aan een prettige gesprekservaring.

Op deze locatie vindt ook de workshop "van overleven naar leven" plaats.

Wil je hier meer info over of aan deelnemen neem dan contact met mij.

bottom of page